Om Geomatikk Survey

Vi er et av landets ledende miljøer innen geomatikk, modellering og landmåling. Vår landmålerstab består av 46 teknikere, ingeniører og sivilingeniører.

Vi ligger i forkant innenfor våre fagfelt og jobber aktivt med mulighetene som skapes med ny teknologi og kompetanse. Vi har et dynamisk, ungt og sterkt faglig miljø.

Geomatikk Survey har sentral godkjenning for ansvarsrett etter den reviderte plan- og bygningsloven for fagområdene, prosjekterende og utførende, og kontroll av disse innenfor tiltaksklasse 3.

Survey animasjon totalstasjon uten logo new

God Sommer!

God stemning fra sommerfesten i Oslo

Tunneljobbing

Ny tunnel i Hellesylt, Geiranger. Her ble alt det elektriske dokumentert til Statens Vegvesen 

Nyskjerrig

Er ikke bare mennesker som er nysgjerrig på Geomatikk Survey når vi er ute å jobber

Next generation

Tidlig krøkes god landmåler skal bli!

Hurtig transport

Turen ikke varte lenge, Svein-Ivar: "rakk ikke en gang å snapchatte det!"

Flyplass

Elena på med oppmåling på den nye terminalen på Flesland

Ut på tur

Sekken er lastet opp med stikker og vi er klar til å markere kabelgate for høyspent i Trøndelag

Krakow

Sosial tur til Krakow i 2016

Gjørmete arbeidsdag

Vår kollega Ida trakk det korteste strået og måtte ut i gjørmen.

Bak kulissene

Hva skjer hos oss i Geomatikk Survey. Her kan du se noen små glimt og øyeblikk fra vår hverdag

VÅRE VERDIER

Våre verdier er styrende for alle aktiviteter som gjennomføres i Geomatikk-gruppens virksomhet. De veileder oss slik at vi kan skape en god bedriftskultur med et arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. Dette er igjen avgjørende, for at vi kan sikre høy kvalitet på leveransene til våre kunder.

framtidsorienterade

Fremtidsorienterte

Vi er opptatt av fremtiden gjennom å være lydhøre overfor markedets behov, utvikle nye produkter og tjenester, ligge i forkant teknologisk, samt være løsningsorienterte.

inkluderande

Inkluderende

Vårt arbeidsmiljø preges av åpenhet, ærlighet, delaktighet og lojalitet. Vi respekterer, samarbeider og hjelper hverandre.

palitliga

Pålitelige

Vi holder våre løfter til kunder og medarbeidere. Vi har en veldokumentert arbeidsprosess som bygger på korrekt informasjon og tydelige overleveringer.

serviceinriktade

Serviceinnstilte

Vi har våre kunder i fokus og forbedrer vår virksomhet gjennom deres tilbakemelding. Vi er profesjonelle og imøtekommende såvel internt som eksternt.

GEOMATIKK SURVEY AS

Nøkkelinformasjon

Vi har 4 avdelingskontorer i Norge og er i stor grad samlokalisert med de andre selskapene i Geomatikk konsernet. Hovedvekten av våre oppdrag skjer i Norge, men vi har også omfattende erfaring fra andre nordiske og internasjonale kart- og oppmålingsprosjekter.

Våre landmålere er satt opp med programvare og utstyr fra ledende leverandører og en sterk faglig forankring danner grunnlaget for alle våre aktiviteter.

karta

4

avdelingskontorer i Norge

46

høyt kvalifiserte oppmålingsingeniører

46 MNOK

årsomsetning i 2017